Astropolis Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Meness Mezgli  (Read 1098 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

numerologs

Meness Mezgli
« on: 30 August 2010, 13:11:00 »

Labdien. Gribu preciēt šādu jautajumu. Mans natalais Augš.mezgls atrodas 2gradi 18 min Strelnieks, Saturns 27 gradi 18 min. Skorpions. Vai šeit ir savienojums? Paldies

numerologs

Re: Meness Mezgli
« Reply #1 on: 05 September 2010, 23:30:00 »

Sveiki. Vēl gribētos uzzināt, kad reāli "ieslēdzas Mēness mezgli"? Vai tas notiek tanī brīdī, kad tranzīta mezgli taisa pilnu apgriezienu 18,6 gadi pret natālo jeb tas notiek kādu laiku iepriekš, un kāds būtu orbis tranzita mezgliem savienojumā ar natālo mezglu?

simon

• www.astropolis.lv
« Reply #2 on: 13 September 2010, 13:17:29 »

Labdien. Gribu preciēt šādu jautajumu. Mans natalais Augš.mezgls atrodas 2gradi 18 min Strelnieks, Saturns 27 gradi 18 min. Skorpions. Vai šeit ir savienojums? Paldies
Tas ir vājš savienojums. Īpaši, ja neviena planēta nav tuvāka par Mezglam par Saturnu.   

simon

• www.astropolis.lv
« Reply #3 on: 13 September 2010, 13:21:42 »

Sveiki. Vēl gribētos uzzināt, kad reāli "ieslēdzas Mēness mezgli"? Vai tas notiek tanī brīdī, kad tranzīta mezgli taisa pilnu apgriezienu 18,6 gadi pret natālo jeb tas notiek kādu laiku iepriekš, un kāds būtu orbis tranzita mezgliem savienojumā ar natālo mezglu?
Jūsu gadījumā Mezgla pāreja 3 grādā Strēlnieka (paturam prātā to, ka mezgls virzās atpakaļgaitā)   

numerologs

« Reply #4 on: 17 September 2010, 17:00:52 »

Labdien. Paldies par atbildi. Gribu pavaicāt vēl sekojošo. Man tuvākā laikā tranzīta Augšējais mezgls savienojas ar natālo Ascendentu Mežāzī. Ko tas nozīmē, kādas darbības ir jāveic, lai tam sagatavotos?

simon

• www.astropolis.lv
« Reply #5 on: 19 September 2010, 13:13:13 »

Man tuvākā laikā tranzīta Augšējais mezgls savienojas ar natālo Ascendentu Mežāzī. Ko tas nozīmē, kādas darbības ir jāveic, lai tam sagatavotos?
Tas ir pašaktualizācijas periods. Ja karte ir precīza.

Tranzīta Mezgls tas ir kopējs faktors, tas ir kaut kas, ko piedzīvo un pārdzīvo visi.
Un te priekšā grāds, kas ir ļoti personīgs un saistīts ar Jūsu izpausmi.
Un piemēram, Jūsu iniciatīva šajā periodā kļūst svarīga ne tikai personīgi Jums.
Un tas ko Jūs varat un spējat paust, ir svarīgs daudziem, kas ar Jums saistīti.
Šajā periodā jābūt kādam apstākļu izaicinājumam. Dzīvei jāsniedz iespējas kaut kā savādāk sevi apzināt.
Varbūt šajā periodā kaut kas jāuzņemas?
Pages: [1]   Go Up

Since 07.11.2011 16:04
free counters
Since 07.11.2011 16:04